Femundløpet søker ny daglig leder

Skrevet av: John Harald Knutsson         Dato: 24.06.14 11:04

Femundløpet søker daglig leder til å videreutvikle et av norges mest spennende idrettsarrangement. 


Femundløpet

Femundløpet er et årlig langdistanse sledehundløp som går av stabelen i februar. Vår visjon er å være det mest attraktive hundeløpet i verden for publikum og deltagere. Løpet er et av de fire store løpene i verden, og er pr i dag det med flest deltagere. Løpet starter i den historiske bergstaden Røros, går gjennom åtte kommuner i fylkene Sør-Trøndelag og Hedmark, før deltakerne returnerer til målgang i Røros. Hundespannene skal gjennom alt av utfordringer naturen i disse traktene kan by på vinterstid. Femundløpet favner om både bredden og verdenseliten. Kvinner og menn konkurrerer på like fot og ingen annen fysisk idrett kan vise til et tilsvarende aldersspenn som hundekjøring.

 

Daglig leder 100% stilling:

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i en organisasjon i vekst. Sentrale arbeidsoppgaver er; oppfølging av samarbeidsavtaler med næringslivet og kommuner, lede og initiere utviklingsprosjekter, løpende administrasjon, logistikk, personalledelse og økonomistyring. 

 

Søker bør ha gode økonomiske kompetanse, flink til å organisere medhjelpere, sans for detaljer og være en god relasjonsbygger. I perioder må du forvente å jobbe uregelmessig, særlig i forbindelse med løpsavviklingen.

 

Du har relevant erfaring og utdanning, og et brennende ønske om å bli med på Femundløpets videre positive utvikling.

 

Søknadsfrist: 10. juli 2014

Søknader og henvendelser rettes til:

Styreleder Thomas Breen tlf. 479 75 340, Thomas.breen@rendalen.kommune.no eller

Daglig leder Vanessa Quinche tlf. 902 488 32, vanessa@femundlopet.no fram til og med 4 juli.