Femundløpets daglige leder takker for seg

Skrevet av: John Harald Knutsson         Dato: 30.04.14 11:07

Etter 3,5 år i sjefsstolen har Vanessa Quinche valgt å si opp sin stilling som daglig leder i Femundløpet. 

- Det har vært en stor ære og utfordring å få jobbe med Femundløpet og jeg er stolt og ydmyk over at jeg fikk dette ansvaret tilbake i 2010.

Ingen dramatikk 
Det er ingen dramatikk i dette, Vanessa har jobbet med løpet i tre og et halvt år og ønsker nå å se etter nye utfordringer nærere Folldal der hun og mannen har etablert seg.

- Da vi kom til Norge for fire år siden var vi usikre på hvor og om vi ville slå oss til i fjellregionen og søkte arbeid i hele området, nå har vi bestemt oss for å slå rot i Folldal, hvor vi nylig har kjøpt hus, og ønsker å søke nye utfordringer i nærområdet og dedikere mer tid til vår egen kennel sier Vanessa.


Profesjonalisert løpet
- Vanessa har bidratt sterkt til profesjonalisere «verdens største hundeløp». Hun har, med sin oversikt og sans for detaljer, sørget for at Femundløpet er en veldrevet organisasjon med nærmere 700 frivillige. Vi takker for godt utført arbeid og er glad for at Vanessa fortsatt vil bidra i andre roller i årene som kommer
sier Femundløpets styreleder Thomas Breen om Vanessas innsats for Femundløpet.

Superfrivillig
Vi ser altså ikke bort i fra at at du kan treffe Vanessa igjen i Femundløpssammenheng, hun har satt seg opp som frivillig og utelukker heller ikke at hun kan komme til å delta med egne hunder en gang i fremtiden.

- Jeg har blitt kjent med fantastiske folk og stadig blitt imponert over de dedikerte fivillige, jeg kommer til å savne å jobbe med denne entusiastiske gjengen avslutter Vannessa som vil sitte i stillingen ut juli og ny daglig leder er på plass.