Rørosbanken fornyet samarbeidet

Skrevet av: John Harald Knutsson         Dato: 03.04.14 09:49

Etter tre års tett samarbeid har ikke Rørosbanken fått nok av bikkjer og bråk, snarer tvert i mot. De signerte i dag ny treårsperiode som lead dog partner, eller hovedsamarbeidspartner med Femundløpet. 

Femundløpet er et arrangement som har utviklet seg til å bli i særklasse stort og profesjonelt, og som gir utrolig mye goodwill både for banken og hele regionen uttaler banksjef Arild Hagen i et intervju med Arbeidets Rett. 

Dette betyr at vi har fått med oss den samarbeidspartneren vi ønsket, Rørosbankens strategi om å se hele regionen under ett er jo noe også Femundløpet gjør så også her er vi en svært god match sier styreleder i Femundløpet Thomas Breen om det langsiktige samarbeidet med Rørosbanken. 

For Femundløpet er Rørosbanken en drømmepartner med føttene solid plantet lokalt, men også med blikket rettet utover, mot hele regionen og også nasjonalt. De er såkalt Lead Dog Partner og et godt hundespann har gjerne to lederbikkjer i front så vi har plass til en samarbeidspartner av dette kaliberet til uttaler kommunikasjonsansvarlig John Harald Knutsson. Det skjer mye spennende knyttet til løpet fremover, om noen vil være med på eventyret er det bare å ringe, avslutter Knutsson.

Se intervjuet med Thomas Breen og Arild Hagen hos Arbeidets Rett.