Sjekkpunkt - Hva skjer på Søvollen?

Skrevet av: John Harald Knutsson         Dato: 16.01.14 12:51

Søvollen - Villmarksoase

Villmarksperlen Søvollen åpenbarer seg som et sårt pusterom for slitne kjørere og hunder etter lange og ensformige kilometer langs Sølensjøen og over fjellet. Søvollen byr på enestående stemning både på grunn av beliggenheten og rammen rundt.

Høy aktivitet
På Søvollen skjer det mye, døgnet rundt både lørdag og søndag. Kafeen serverer mat og drikke døgnet rundt. Av aktiviteter kan de skilte med hundekjøring for ungene, kanefart med hest og slede, trugeløp, snøballkasting, kostymeskirenn, natursti og barneskuter. På lørdagskvelden er det sosial sammenkomst på puben i langfjøset der Øvre Rendal mannskor synger klokken 20.00. 

 

Egen sjekkpunktpremie
I tillegg har Søvollen en egen sjekkpunktpremie. Finstadlavvoen deles ut til beste kjører over 3 år. Premien tildeles ut i 2015 til bestemann/-kvinne til Søvollen fom 2013 tom 2015. Deltakere i begge klasser konkurrerer om denne gjeve premien. Slik beregnes resultatet over 3 år: En kjører som for eksempel kommer inn et år som nr. 3, et år som nr. 5 og et år som nr. 2 får poengsum 10 (det vil bli tatt hensyn til tidsutjevning). Dersom to kjørere får samme poengsum, og har deltatt i samme klasse alle tre år, vil beste totaltid til sjekkpunktet avgjøre hvem som regnes for best Er det kjørere som oppnår lik poengsum der den ene har kjørt F600 og den andre F400 ett eller flere år, vil vinneren bli trukket.

Created with flickr slideshow.

 

Det mest oppdaterte programmet for Søvoillen finner du på deres egen Facebook-side, men her har du de foreløpige aktivitetene:

 

Aktiviteter på sjekkpunktet lørdag

1.     Salg av mat og drikke i kafeen døgnet rundt

2.     Speakertjeneste på dagtid

 

I tidsrommet 11.00 – 15.00 foregår aktiviteter

3.     Kanefart med hest og slede

4.     Trugeløp, tidspunkt (-er) vil bli annonsert av speaker

5.     Snøballkasting på blink eller kanskje en god gammeldags snøballkrig?

6.     Natursti

7.     Kjøring med barneskuter. NB! Kun for barn

 

Lørdag kveld blir det sosial sammenkomst i den nye puben i det gamle langfjøset, Øvre Rendal mannskor synger kl. 20.00
Det jobbes med et kostymeskirenn på lørdag, endelig informasjon og klokkeslett blir annonser på Facebook!

 

Aktiviteter på sjekkpunktet på søndag

1.     Salg av mat og drikke i kafeen døgnet rundt

2.     Speakertjeneste på dagtid

3.     I tidsrommet 11.00 – 13.00 Kjøring med hund og slede for barn (liten barneslede med 1-2 hunder)

 

I tidsrommet 11.00 – 15.00

4.     Kjøring med barneskuter

5.     Trugeløp, tidspunkt (-er) vil bli annonsert av speaker. Ta med truger hvis dere har, det blir også noen par til utlån.

6.     Snøballkasting på blink eller kanskje en god gammeldags snøballkrig?

7.     Natursti

 

Vil du bli ærestilhenger av Sjekkpunkt Søvollen?
Frivillige arrangerer innsamling for sjekkpunkt Søvollen. Alt som blir samlet inn går uavkortet til ikke-kommersielle aktiviteter og premier på sjekkpunktet. Alle monner drar, hvis du bidrar med en 100-lapp eller to merkes det knapt på lommeboka, men gir Rendalen et løft. Vi trekker ut en liten gevinst blant alle som har bidratt med mer enn kr. 200,-. Og alle som bidrar med minst kr. 700,- blir ærestilhengere av Sjekkpunkt Søvollen, og det vil være en stor ære. Ærestilhengere får dessuten en middagsbillett på sjekkpunkt Søvollen. Vi oppfordrer alle til å være med på å «sponse» premie på Søvollen med et bidrag til konto: 1822 36 55870

 

Dette er foreløpig program – her kommer mer og vi tar forbehold om endringer. Følg med på facebooksiden til sjekkpunkt Søvollen