Kjøp dine Femundlabben nå!

Skrevet av: Vanessa Quinche         Dato: 04.11.13 15:05

FEMUNDLABBEN

Spesialtilbud fram til 15.12.2013 NOK 1089.-

En sko som er utviklet for hundekjørere. Like varme som den velkjente Polarlobben og med samme såle og ullfilt, men med rund overside på tåpartiet for at de bedre skal passe inn i overtrekkskoene. Forsterket med skinn nederst mot sålen og hel front, slik at tunga ikke vrir seg ut mot siden og hindrer snø i å komme inn i skoene. Laget av solid ullfilt med glatt fòr på innsiden. Kan føles litt mindre enn Polarlobben på grunn av endret utforming av tåpartiet. Derfor må du gå opp 2-3 størrelser i forhold til vanlige vintersko avhengig av hvor mye du vil ha inni.

Denne utgave av Femundlabben har Femundløpets logo på yttersidene av skoene og pyntebånd med hundelabber!

Pris: Spesialtilbud fram til 15.12.2013 NOK 1089.- (vanlig pris NOK 1390,-)

Størrelser: 38 til 48

Bestilles direkte fra Protex på protexshop.no


   

Femundlabben og overtrekksko i sett 

Spesialtilbud fra til 15.12.2013: Pakkepris NOK 2014.- 

Protex har et spesialtilbud til hundekjørere som ønsker å kjøpe en overtrekksko sammen med Femundlabben. Pakkepris for Femundlabben og overtrekksko er NOK 2108.- (vanlig pris for overtrekksko alene er NOK 1019.-) Med Femundlabben og overtrekksko skal du aldri mer ha kalde føtter! Ved bestilling oppgis kode 94. Denne koden gjelder bare ved kjøp av Femundlabben og overtrekksko i pakke.  

Overtrekksko med innersåle. Ny modell med utvendig glidelås og borrelås. 

Overtrekkskoene er brukt av det norske Forsvaret i mer enn 25 år. Sålen er laget av polyuretan og holder seg myk ned til -30 grader celsius og tåler 50000 bøyinger ved -25 grader. Den har god sklisikkethet og har spor for skibinding.Overdelen er av PU-belagt stoff, er vanntett og er foret for å isolere mot kulde. Tåler høy slitasje og kulde ned mot -30 grader uten å bli stiv. Den nye modellen har stramming på innsiden og passer både Forsvarets militærstøvler og andre sko f.eks Polarlobben. Skaftet er av vevd polyester/bomull og er vannavstøtende og "pustende". Solid utvendig glidelås og borrelås for å gjøre det enklere å få av og på. I overkant er det strikk med innvendig stramming.

Pakkepris: NOK 2014.-

Størrelser: 38 til 50

Bestilles direkte fra Protex på protexshop.no