Veterinærundersøkelse før start

Skrevet av: Vanessa Quinche         Dato: 04.11.13 09:52

Hundespann som ikke er vaksinert mot kennelhoste (Bordetella Bronchiseptica) vil bli forlangt å gjennomgå en klinisk veterinærkontroll foretatt av Femundløpets løpsveterinærer. Alternativt må hundespann som ikke er vaksinert mot kennelhoste fremvise en helseattest som er utstedt av veterinær etter 20. Januar 2014. 

Veterinærkontrollen er også tilgjengelig for de som har vaksinert mot kennelhoste, men som ønsker uansett at en løpsveterinær sjekker spannet. Dette er en god anledning å få stilt spørsmål til erfarne veterinærer og til å bygge opp et godt samarbeid med alle løpsveterinærer. I tillegg er det gratis!

 

For å kunne organisere en veterinærkontroll, ønsker vi informasjon om hvilke spann som har behov for veterinærkontrollen.

Hvis du svarer ja på ett av spørsmålene her nedenfor, så må ditt hundespann stille på en klinisk veterinærkontroll og du må angi mulig tidspunkt til oss:

  • Mitt spann er ikke vaksinert mot kennelhoste, og jeg vil ikke kunne fremvise en helseattest.
  • Noen av hundene på mitt spann er vaksinert, men ikke alle.
  • Mine hunder er vaksinert, og jeg ønsker i tillegg at en løpsveterinær sjekker mine hunder før starten av løpet.

 

Vennligst oppgi mulige tidspunkter i «doodle planlegger» på linken her nedenfor, slik at vi kan organisere veterinærkontrollen.

http://www.doodle.com/bf8hbtta8eybmcxv

I januar vil vi bekrefte dato og tidspunkt for din veterinærsjekk.

 

Hvis du svarer ja på ett av spørsmålene her nedenfor, så behøver du ikke å delta på veterinærkontrollen:

  • Mitt spann er vaksinert mot kennelhoste.
  • Mine hunder er ikke vaksinert mot kennelhoste, men jeg skall fremvise en veterinær helseattest utstedt av veterinær etter 20. Januar 2014.