Robert Sørlie gir opp pallen

Skrevet av: Fredrik Ljone Holst     Foto: Finnmarksløpet / Geir Stian A. Larsen     Dato: 03.02.13 17:10

Robert Sørlie hadde ikke dårlig tid da han kom inn til Grimsbu. Luken opp til ledertrioen er nå så stor at han ikke har noe håp om å ta dem igjen.

-Jeg klarer ikke det nå, og da er det ikke så nøye om jeg blir nummer fire eller fem eller seks. Da tar jeg heller resten av løpet som en fin tur, sier Robert mens han distribuerer halm til hundene. Han er den første som stopper på Grimsbu for noe mer enn litt snacks. Ut fra Grimsbu søndag formiddag lå han bare 11 minutter bak Ralph Johannessen. Ved andre innsjekking er avstanden over en time. Han har ingen umiddelbar forklaring på hvorfor det ikke har gått fortere rundt Folldal.
-Hundene er fine, men det går ikke fort nok. Jeg har prøvd et litt annet treningsopplegg, men jeg vet ikke hvorfor det går såpass sakte.
Sleden hans fikk også et ublidt møte med et tre på vei ned til Grimsbu II, uten at det ser ut til å ha påvirket hverken farten eller avgjørelsen om å la tanker om en pallplass fare og heller konsentrere seg om å nyte de siste etappene