Premieutdeling for juniorene

Skrevet av: Tonje LilleĆ„s     Foto: Cilje Helen Abelsen Moe     Dato: 02.02.13 11:56

Når alle spannene i F400 er sendt ut på eventyr, er det klart for premieutdeling for Femund Junior. Og det er mange flotte premier som venter vinner Amund Rognes Kokkvoll og resten av kjørerne.

Alle førstegangskjørerne får et innrammet, nummerert trykk av Femundløpet laget av den svenske kunstneren, Magdalena Brunzell. Kjørerens navn og årstall for løpet blir gravert.

Alle fra og med 15. til 2. plass får en Fjellreven Wool Heater Ørelapplue, mens vinneren får en pelslue fra Landmarks of Norway. De som kom på 10. til og med 6. plass mottar i tillegg til lua et par Femundlabben sko, mens 5. og 4. plassen i tillegg til lua får gavesjekk på hundemat fra Appetitt.

3. og 2. plassen blir i tillegg til lua fra Fjellreven belønnet med en gavesjekk på hundemat fra Appetitt, en spesiallaget kopp fra Potteriet, en hundekløv fra Dogman og så klart en medalje fra Femundløpet.

1. plassen blir premiert med en pelslue fra Landmarks of Norway, en spesiallaget kopp fra Potteriet og fat fra Potteriet, en slitesterk og varm dunparkas - Fjellreven Polar Parka. Sist, men ikke minst får han en medalje fra Fmundløpet.

Alle deltagere får deltagerpremie, i tillegg til at alle som fullførte får diplom fra Femundløpet. Siden det også er prøve-NM i år, får alle som fullførte i tillegg diplom fra Norges Hundekjørerforbund.

Kom til Plattingen kl 13.30 og se Juniorene ta imot sine premier!